Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa gtv 2.0 ts с двигател 2.0 v6 turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa gtv 2.0 ts с двигател 2.0 v6 turbo

искам да попитам възможно ли е да присадя на моита алфа двигател 2.0 v6 turbo и колко пари горе долу сте ми излезне това

Колега май ,че никои от форума не я е правил тая интервенция ,но има и доста компетентни лица които могат поне да предположат за цена ,а дали е възможно ?? няма невъзможни неща на тая планета Късмет с начинанието !
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

като цяло операцията не си заслужава и затова никой не го е правил поне тук от форума.първо е нужен двигател второ скоростна кутия за този двигител после всичката електроника за този ДВГ след това друго окачване спирачни апарати и дискове които да удържат на мотора и съответно някой който да свърши всичката тази работа и т.н.че затова по добре си продай колата и вземи фабрична такава ще ти излезе по евтино въпреки че ако внос ще платиш и акциз който за 150киловата е около 4500лв а ако вземеш карана тук кола ще е вземеш още по тънко.все пак успех колега ако се хванеш да е правиш което ме съмнява
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Има в мобилето за 8900
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

[QUOTE=code;368009]Има в мобилето за 8900 [/QUO
          именно за това говоря колега може да фаза 1 гтв-то но пък двигатела 2.0 V6 TB 202hp което е по важно от един вътрешен фейслифт.
          Alfa romeo GTVex
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Тука в Монтана има в една морга точно такова ГТВ 2.0 турбо на части.Двигател и скорости са тук,ама казват че е загубен ключа...и не пали.По интериора е разпарчетосана вече.
            Ако на някой му се рискува...
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Колегата да праща некой джамбазин дето ги разбира и да види как е мотора
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Е какво ще гледаш като не пали?
                Мотора си е цял външно.
                Затова казвам - ако на някой му се рискува.

П.П.Не вярвам да дадат да го отвориш преди да го купиш.
                Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 21:33.
                Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

абе аз се отказах ....... днеска ходих и си смених всички консумативи по моита ....при сашо от лисан сервиз (да е все така пич човека) несхто там не ми бил зацепен ремъка както трябва и сега ми го оправиха ......... е колата вече е друга кола направо цепи мрака ................ мерси много колеги за вниманието .............

Comment

е за това ставаше въпрос.айде със здраве да си я караш
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

да си я карам но не ........ прецака се ;(

Comment

пич, прецака ти се защото ходиш в лисан .Името говори само за себе си.
                        Аз съм си патил от ремонт там ве4е няколко пъти.отидеш ли вднъж в този сервиз започват проблемите ти и се връщаш постоянно докато не смениш сервиза.

Comment

Еее то тая тема е стара вече Данчо вече е излязъл от джаза за 2,0 V6
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от dmskib Покажи съобщение
                            Аз съм си патил от ремонт там ве4е няколко пъти.отидеш ли вднъж в този сервиз започват проблемите ти и се връщаш постоянно докато не смениш сервиза.

Я кажи какъв е случая в "Лисан" , че моя алтернатор "натам е тръгнал"???

Ако искаш ... на лично , за да не стане "престрелка" тук.
                            Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Първоначално публикувано от dmskib Покажи съобщение
                              Я кажи колега какъв е този проблем с Лисан сервиз.
                              Ама без анонимни истории и с подробности.
                              Защото е много лесно да си регнеш анонимен ник и да почне да се тръди тоя не става пък оня е супер.
                              Пък дали било вярно и кое е вярно.... върви доказвай после, че нямаш сестра.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X